slide-4

Ontspannen

Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op pinterest
Deel op linkedin

Ontspannen is belangrijk, dat weten we inmiddels allemaal wel. Maar doen we het ook echt en waarom is het eigenlijk zo belangrijk? 

Door te ontspannen ontstrest je lichaam, waardoor je de verplichtingen van het dagelijks leven beter aan kunt. Ontspanning zorgt er ook voor dat je tijd neemt voor jezelf om dingen te doen die je leuk vindt. Daardoor sta je gelukkiger in het leven en kun je meer van het leven genieten. Bij ontspanning hoort ook voldoende nachtrust. Als je uitgerust wakker wordt, ben je beter in staat te doen wat je gepland hebt. Dat geeft weer een voldaan gevoel.

Streef ernaar om elke dag een half uur voor jezelf te gebruiken waarin je iets doet wat jij leuk vindt. Je zult zien dat als je ontspannen bent, je beter functioneert en lekkerder in je vel zit waardoor je zowel fysiek als mentaal beter in balans bent. 

 

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

PDS symptomen

Wat is het Prikkelbare darm syndroom (PDS)? PDS, spastische darmen, prikkelbare darmen of weleens rommelende darmen gehad?   Dit  zijn termen die worden gebruikt om een

Read More »
confused, hands, up
Evenementen
Elena Karnaukhova

Vragenuurtje gezondheidsklachten

Vragenuurtje gezondheidsklachten  Vragenuurtje gezondheidsklachten  Met Drs. Elena Karnaukhova gediplomeerd internationale voedingsdeskundige en orthomoleculaire therapeut.  ” We don’t heal you we teach you how to heal

Read More »