Bewegen

FitCoach brengt je in beweging

Web

FitCoach Leefstijl is jouw persoonlijke beweeg- en leefstijl coach programma

Vind je gezondheid belangrijk? Wil je actiever en/of fitter worden? Wil je misschien afvallen? FitCoach helpt je om je eigen beweeg- en leefstijlcoach te worden.

Met FitCoach Leefstijl krijg je volledige inzage in je totale beweegpatroon, gedurende de gehele dag, op je eigen leefstijl platform en je leert over belangrijke thema’s betreffende motivatie en gedragsverandering. Je op de Pebble, de beweegmeter die je bij je bij je draagt, ten alle tijden zien hoeveel procent van de door jezelf als doel gestelde beweging je voor die dag al hebt gedaan. Ervaar de nieuwe dimensie in een actieve leefstijl met de FitCoach, met de innovatieve beweegmonitor die automatisch alle stappen/beweging bijhoudt en draadloos upload naar jouw persoonlijke dashbord.

Dat is wat Natural Medicine Practice Elena doet met behulp van de beweegmonitor. Mensen voor wie het in hun dagelijkse leven moeilijk is om (letterlijk) in beweging te komen.  Het FitCoach Leefstijl programma is je stok achter de deur, je inspiratie- en educatie bron om die een volgende stap maken naar een vitaler leven.

Bij de start van het programma krijg je de Pebble (beweegmonitor), en de Actilink (de ontvanger) ter beschikking en kan je op je persoonlijke FitCoach dashbord je resultaten inzien. Je wordt ondersteund bij de beweeganalyse en je eigen beweegplan.

Interesse?

Wil je meer weten of wil jij je aanmelden dan stuur een e-mail. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Het account is gratis. Wil je met de beweegmeter aan de slag dan betaal je 70 euro.

Kijk video

Sitemap