Samen afvallen

Samen afvallen en detoxen

detoxen

Afvallen.  Detoxen. Ontgiften

 

Wil je liever met de steun van een groep afvallen en/of detoxen, of vind je de kosten van individuele begeleiding te hoog? Dan is de groepsbegeleiding misschien wel iets voor jou.

Natural Medicine Practice Elena biedt een programma “Samen gezond afslanken” van 8 bijeenkomsten en “Detoxen. Samen. Gezond” van 6 bijeenkomsten met minimaal 3 tot maximaal 6 medecursisten.

Elke bijeenkomst heeft een ander thema zoals feestdagen, mindful eten, (h)eerlijk over eten,  krachtoefeningen, voeding voor detoxen, obstipatie, lever en darmen ontgiften, hypoglycemie, darmflora enz.

Elke bijeenkomst duurt anderhalf uur, bij binnenkomst is er een kopje koffie of thee. Vervolgens bespreken we het thema van de week en bespreken de opdrachten die de vorige keer zijn meegegeven. Daarna is er tijd voor alles wat ter tafel komt.
Je kunt je vragen kwijt bij een deskundige en vind motivatie bij je lotgenoten.
Wat krijgt je van mij:
– Voedingsdagboek
– Recepten
– Variatielijst
– Beweegplanner
– Overzicht van oefeningen
– Motivatie en ondersteun
– Fitcoach
– Kruiden en mineralen (als het nodig is)

Onderzoeken:

Afvallen met een groep meest effectief is blijkt uit een Britse studie.

De cursussen worden 2 à 3 keer per jaar georganiseerd. Een agenda voor de volgende cursus kun je hier vinden. Heb je een groep van minimaal 3 mensen? Dan een extra cursus kan gepland worden.

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Hoe word ik gelukkig
Evenementen
Elena Karnaukhova

Hoe kan je gelukkig worden

Hoe word ik gelukkig | Webinar Vraag jezelf af waarom je je momenteel niet goed voelt, waarom ben ik ongelukkig, in deze specifieke situatie zit, in

Read More »