Hoe word ik gelukkig

Hoe kan je gelukkig worden

Hoe word ik gelukkig | Webinar

Vraag jezelf af waarom je je momenteel niet goed voelt, waarom ben ik ongelukkig, in deze specifieke situatie zit, in een slechte relatie, financiële problemen hebt, hoe kan ik gelukkig worden na scheiding, hoe word ik gelukkig alleen enzovoort.

Dit is geen typische sessie

 

We zullen onderzoeken wat bepaalde situaties en mensen daadwerkelijk proberen te vertellen.

Hoe reageert jouw lichaam op bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld uit je kindertijd.

Is de relatie met je ouders goed?

Welke emoties verstop je nog steeds?

Hoe voel je je? Denk je met je hoofd of volg je je hart?

hoe word ik blij
Hoe kan je gelukkig worden

Wie ben ik?

 

Mijn professionele carrière begon als een onderzoeker en voedingsdeskundige en door mijn geliefde dochter die last had van paniekaanvallen, begon ik dieper te graven naar de oorzaak van emotionele problemen.

Ik heb vele therapieën en studies gevolgd om mijn oude emoties op te ruimen en mijzelf te bevrijden, zodat ik mijn kinderen kon helpen om vrij te leven.

Er zijn veel dingen in mijn leven gebeurd en ik ben dankbaar voor elke ervaring, voor elke persoon die ik heb ontmoet. Dit waren mijn leermomenten en de mensen waren mijn gidsen.

Waarom organiseer ik deze sessie?

Omdat ik heb gerealiseerd hoe snel je jouw leven kunt transformeren als je jezelf overgeeft en je hart begint te volgen in plaats van enkel je hoofd.

In korte tijd werd ik een gelukkiger mens. Ik liet mijn oude leven los en begon een fris, gelukkig leven.

Je hoeft niet te sterven om opnieuw te beginnen met leven. Je kunt nu veel begrijpen, veranderingen aanbrengen en gelukkig worden.

Elk probleem betekent gewoon een nieuwe start!

Daarom wil ik graag mijn ervaringen delen en anderen helpen om weer gelukkig te zijn.

Probeer niemand te veranderen! Verander jezelf en je gedachten! Alles om je heen gaat veranderen.

Weet je waarom? Ik zal het uitleggen tijdens de sessie.

hoe word ik blij

Wanneer?

 

Ik plan deze sessie online te houden op 16 december om 11 uur met een kleine groep deelnemers.

Maar als je liever een persoonlijke begeleiding wilt of een live sessie in een groep, dan zal ik dat ook met plezier organiseren.

Wil je meedoen?

Geweldig! Meld gewoon aan. Ik stuur je een link voor de Zoom.

Stuur email: karlena3000@gmail.com

Investering

45 Euro p/p

Ik ken Elena al lang, in haar huwelijk en na haar scheiding.
Girl, wat een verschil! Jij ziet goed uit, helemaal happy en zelfs ziet je jonger uit. En in zo korte tijd! Dat wil ik ook 🙂
Ik heb ook cursussen van haar gevolgd. Ik weet redelijk veel maar toch leer je alweer iets nieuws. Jij verteld altijd met zo veel enthusiasme, leuke verhalen en een glimlach. Ik weet ook dat iedereen die op jouw pad komt is jouw gids of een spiegel en alles gebeurt voor een reden! Ik bedank het Universum dat jij op mijn pad bent gekomen!
Ellen Wolda
ELLEN WOLDA
Schrijfster
Bedankt Elena! Wat is holistische therapie dat was mijn eerste vraag een jaar geleden 🙂 En nu ben zelf begonnen van deze hoek naar mijn leven te kijken.... Elke keer weer, voel ik mij beter na een meditatie/ gesprek met jou ? Je geeft rust en energie tegelijk! Precies wat ik nodig heb, en dat weet je ook altijd goed aan te voelen.
Fatima Massaoudi
Moeder van 3 kinderen
Hoi Elena, Bij deze wil ik je bedanken voor de cursus. Ik wist al een hoop dingen, maar ik heb ook een hoop geleerd. Ook kijk ik uit naar de volgende stap. Het komt op het juiste moment en ik ben blij dat er meer mensen zijn die dit allemaal merken. Ik ben je niet voor niks tegen gekomen op mijn pad. Zeer dankbaar.
Marija Dozelencic
Maatschappelijk werker

hoe kan je gelukkig worden | hoe word ik gelukkig alleen | gelukkig zijn met wat je hebt | gelukkig worden na scheiding | gelukkig zijn zonder relatie | hoe word ik gelukkig met mezelf | hoe word ik gelukkig | opnieuw beginnen na je 50e | oefeningen om gelukkig te worden| tips om gelukkig te zijn | gelukkig zijn met jezelf | waarom ben ik ongelukkig | niet gelukkig zijn met jezelf | hoe word ik blij

Reacties

3 reacties op “Hoe kan je gelukkig worden”

  1. Pingback: Workshops in Maastricht. Teambuilding Limburg

  2. Pingback: Jeuk over heel het lichaam | S avonds jeuk over hele lichaam

  3. Pingback: S avonds jeuk over hele lichaam | Jeuk over heel het lichaam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

een klanten dag
Uncategorized
Elena Karnaukhova

Een klanten dag

Met plezier wil ik een klantendag organiseren voor mijn lieve klanten en vrienden. Al een tijdje wilde ik dit organiseren maar ik wist niet in

Read More »