Werkwijze

Voordat het intakegesprek plaatsvindt, krijg je een uitgebreide vragenlijst die ingevuld moet worden en van tevoren naar mij terug gestuurd moet worden.

Vragen stellen en beantwoorden neemt veel tijd in beslag, daarom adviseer ik een ieder zich van tevoren voor te bereiden. Als je doel afvallen en fitter worden is dan lees je meer op gewichtsbeheersing.

Wat ik bied:

  • een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • persoonlijke aandacht en professionele begeleiding
  • avondspreekuur is mogelijk
  • ruim tijd voor de consulten
  • ik kom indien gewenst bij je aan huis
  • samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en laboratorium

Mijn werkwijze

De voedingsanalyse vormt het uitgangspunt. Je wordt gevraagd gedurende een week een voedingsdagboek bij te houden, waarna een individueel plan wordt opgesteld. Daarna wordt afhankelijk van de klachten  de frequentie van de vervolg afspraken bepaald.

Indien de juiste voeding en de verbeterde leefstijl geen verbetering geven voor de klachten wordt het gebruik van specifieke kruiden, vitaminen, mineralen of spoorelementen aanbevolen.

Bij sommige  klachten is meer onderzoek wenselijk om een gedegen plan van aanpak te bepalen. Door mijn samenwerking  met RP Vitamino Analytics, een laboratorium dat gespecialiseerd is in o.a. darm flora orientatie, adrenale stressindex, hormonale huishouding, SKB (bloed) test , parasitologie, voedselintolerantie  ben ik in staat dergelijke onderzoeken uit te laten voeren. Monsters van je bloed, ontlasting, haar of speeksel worden daar naar toe gestuurd. Na dit onderzoek(en) en daarop  volgende door mij uitgevoerde analyse wordt een specifiek behandelplan opgesteld.

Extra informatie

Intake gesprek duurt ongeveer 90 min  en de volgende 60 min.

Darmflora verbetering