Klanten vertellen

Olga, Venlo. 2015

zoja

Zes maanden geleden zat ik niet lekker in mijn vel, had een depressief gevoel, ik was altijd moe. Kortom, Ik moest mijn baan opzeggen omdat ik het gewoon niet meer aankon, ik was totaal uitgeput. Tijdens de eerste consult bij Elena heb ik veel tips gekregen over de voeding en het veranderen van mijn levensstijl. Wat mij het meest verbaasde was, dat ik mijn darmen moest laten genezen hoewel ik daar nou net geen last van had. Ik was redelijk sceptisch over het verband tussen depressie en mijn darmen. Niettemin heb ik de door Elena voorgeschreven kuur gestart en al naar een paar maanden begon ik een totale verbetering te voelen. Intussen ben ik weer part time begonnen met werken!

David, Maastricht. 2015

david

Nadat de ziekte van Pfeiffer in mijn pubertijd was geconstateerd , ben ik meer dan 20 jaar geconfronteerd met een chronisch vermoeidheid syndroom. Van Elena moest ik mijn eetpatroon helemaal veranderen en aanvullend een aantal vitaminen slikken. Daarnaast een aantal laboratoria onderzoeken waren uitvoerd. Het bleek dat ik gevoelig was voor bepaalde voedingsstoffen en dat mijn bijnieren niet voldoende functioneerden (ze noemen dit bijnieruitputting of burnout), mede hierdoor lag de hormonen productie op een te laag niveau. Nu ben ik maanden verder en kan zeggen dat ik mij niet herinner wanneer ik mij zo energiek gevoeld heb als nu. Iemand die altijd moe is kan mij begrijpen. Mijn advies is NIET OPGEVEN.

____________________________________________________________________

Paul, Berg en Terblijt.2014

 Mijn BMI was boven de 25 te en ik voelde me niet lekker in mijn vel. Moe en geen om te sporten. Elena zorgde ervoor dat ik zelf bereid was hier iets aan te doen en zij gaf me de juiste handvaten.vStap voor stap en week voor week gingen de cm en kilo’s ervan af, niet alleen verantwoord eten maar ben door haar ook meer gaan bewegen. Ik voel me nu een stuk fitter en kan nog steeds maar minder intensief een begeleiding volgen. Elena is een vriendelijke vrouw en je voelt je snel bij haar op je gemak.

____________________________________________________________________

Raymond, Maastricht.2014

Ik ben Raymond, 45 jaar. Sinds enige tijd begeleidt Elena mij bij het ontwikkelen van een gezond eet- en beweegpatroon. Ik ben in mijn leven zelden slank geweest, maar sinds ik stopte met roken nam mijn gewicht gestaag toe. Toen ik eenmaal meer dan 100 kilo woog besloot ik om professionele hulp te zoeken. Bij de keuze voor haar als coach was het voor mij belangrijk dat ze zelf ooit is afgevallen en dus weet hoe moeilijk dat kan zijn.

Zoals zo veel mensen met overgewicht heb ik in mijn leven al heel wat verschillende diëten gevolgd. Helaas heb ik hier vooral mee bereikt dat ik ben gaan jo-jo-en en dat ik steeds iets zwaarder werd dan voor ik met het dieet begon. Iedereen die vaker veel moeite heeft gedaan om een paar kilo kwijt te spelen weet hoe frustrerend het is om te merken dat je weer opnieuw aankomt.

Met de hulp van Elena is het me geluk om zonder dieet heel geleidelijk meerdere kilo’s af te vallen. Ze geeft veel informatie en ze heeft gelukkig meer geduld dan ikzelf en dat is belangrijk voor me omdat ik zonder haar begeleiding uit wanhoop al lang weer op een nieuwe crashdieet zou zijn over gestapt. Ze heeft me zelfs zo ver gekregen dat ik weer ben gaan sporten en dat ik dit nu al bijna vijf maanden volhoud. Door het sporten voel ik me fitter. Ik weeg inmiddels weer minder dan 100 kilo en heb onlangs een aantal nieuwe broeken gekocht die een maat kleiner zijn.

____________________________________________________________________

Sandra, Heuvelland.2014

ik ben maar 5 weken bezig met het afslank programma en ik ben 2,5 kilo afgevallen en vier centimeters rond mij taillie afgenomen zonder dieet en zonder dat ik honger heb geleden.
Ik ben blij dat deze methode geen echt dieet is. Ik heb veel diëten in mijn verleden geprobeerd en kwam telkens na verloop van tijd weer aan. Elena leert me gezond te eten en meer bewust om te gaan met mijn eetpatroon en leefstijl.
Ik ben in jaren niet zo creatief bezig geweest met koken en ik ontdekte dat vetvrij en gezond eten lekker kan zijn.
Bovendien heb ik veel meer energie gekregen dan voorheen, ik zit echt lekker in mij vel.