laboratorium onderzoek

Laboratorium onderzoeken

De juiste leefstijl en voedingspatroon is de basis van de behandeling.

Niettemin bij sommige klachten de labonderzoeken zijn noodzakelijk. Denk aan vermoeidheidssyndroom, darmklachten, depressie, chronische aandoeningen of bijnieruitputting.

Door disbalans in de darmen het eten wordt niet goed verteerd, overmatig gas productie, te weinig maagzuur of opgeblazen gevoel. Als gevolg de belangrijke stoffen zoals vitaminen, mineralen, spoorelementen worden niet optimal opgenomen en lage productie daarvoor bijv. vitaminen B (bron van energie) of serotonine (“gelukshormoon”).  Volgens Gezondheidsnet bevindt 90% van alle serotonine in ons lichaam zich in de darmen. Bij disbalans in de darmen raak je eerder depressief.

laboratorium onderzoek

Laboratorium onderzoeken:

  • Ontlastingonderzoek: (spijsvertering, darmflora, ontsteking, parasitologie)
  • Speekselonderzoek: (stress-, man & vrouw hormonen)
  • Bloedonderzoek: (voedingsintolerantie, schildklier)
  • Metalen onderzoek via haar (zware en essentiele metalen in het lichaam) 

De dienstverlening van het laboratorium RP Vitamino is zeer uitgebreid en de daaraan gerelateerde therapievoorstellen zijn in mijn praktijk een zeer waardevolle aanvulling.

laboratorium onderzoek

Let Op:

OM TELEURSTELLING TE VOORKOMEN IS HET MISSCHIEN GOED OM TE WETEN DAT DEZE TESTEN NIET ALTIJD DOOR UW ZORGVERZEKERAAR VERGOEDT WORDEN. DE TARIEVEN VAN BOVEN GENOEMDE TESTEN WORDEN UITERAARD VOORAF AAN U DOORGEGEVEN.