waarom ben ik zo boos

Waarom ben ik zo boos 

Woede aanvallen

Woede kan worden veroorzaakt door zowel externe als interne factoren. Externe factoren kunnen persoonlijke ervaringen zijn, zoals familieruzies, werkgerelateerde stress, verkeersagressie of trauma. Interne factoren kunnen bepaalde aandoeningen zijn, zoals depressie of chronische pijn, stress, vermoeidheid, hormonale veranderingen of zelfs een bijwerking van bepaalde medicijnen.

Woede kan ook een reactie zijn op onbegrip, gebrek aan respect of onderwaardering. Je kunt het gevoel hebben dat jou of iemand om wie je geeft onrecht is aangedaan. Bovendien kan het ervaren van herhaaldelijke frustratie of kritiek woede opwekken.

woede aanvallen

Waarom ben ik zo boos?

Vaak kan aangeleerd gedrag uit de kindertijd ook bijdragen aan hoe je boosheid uit. Als je bent opgegroeid in een gezin waar het uiten van boosheid veel voorkwam, ben je misschien eerder geneigd om je gevoelens te uiten door middel van boosheid.

Als je boosheid overweldigend aanvoelt en je merkt dat je vaak de controle verliest, kan het nuttig zijn om een professionele hulp te zoeken.

Wist je trouwens dat volgens de Chinese geneeskunde woede en frustratie in je lever zitten? Wat heb jij op je lever? Klinkt dat bekend?


Uit ervaring weet ik dat niet kunnen vergeven een oorzaak kan zijn van frustratie en boosheid. Vaak kunnen mensen iemand niet vergeven en erger nog, ze kunnen zichzelf niet vergeven. Uiteindelijk kunnen die geblokkeerde gevoelens een rol spelen bij schade aan organen.

 

waarom ben ik altijd boos

Woede aanvallen | Waarom ben ik altijd boos | Mijn persoonlijke ervaring

In mijn praktijk gebruik ik energetische en lichaamsgerichte therapieën om oude en geblokkeerde emoties op te ruimen. Vervolgens leer ik ook bepaalde oefeningen en meditaties om die emoties verder uit je lichaam te wissen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is om jezelf te bevrijden van allerlei negatieve emoties, van verdriet tot boosheid en frustratie.

Ik groeide op zonder fader, werd gepest op school, veranderde 3 landen en herbouwde mijn leven, had een recente scheiding. Dit zijn een paar voorbeelden, ik denk dat jij je eigen ervaringen hebt. En dat is normaal, ik zou het niet anders willen. Alle ervaringen zijn een motivatie om te groeien en jezelf te ontwikkelen!

Om gelukkig en blij verder te kunnen leven, moet je oude en verborgen gevoelens verwerken, bedanken en loslaten.

Als holistisch en energetisch therapeut help ik bij het verwerken van allerlei oude blokkades zoals verdriet, boosheid en woede aanvallen.

Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou waardoor ik mij gemakkelijk kon open stellen. Tijdens de eerste afspraak wist je direct te raken waar de oorzaak van een belemmering zat waar ik mij niet van bewust was. Ook de healing avond is mij zeer goed bevallen! Kijk uit naar de volgende keer…dankjewel Elena
Kimberly
Kimberly
Dankjewel Elena, ik ben blij dat ik op jouw pad ben gekomen! Wat een ervaring....vanaf mijn jeugd hed ik problemen om mijn emoties te uiten....door jouw begeleiding en oefeningen ben ik een andere mens. Merci!
Sarah Jones
Ik kwam eigenlijk bij jou met mijn darmklachten maar ik bleef maar komen...haha, niet omdat ik problemen nog had maar jij bent mijn levenscoach geworden. Ik ben echt dankbaar voor wat jij voor mij hebt gedaan! Hartstikke bedankt lieve Elena!
Petra, Rotterdam
ZZPer
  • woede aanvallen 
  • waarom ben ik altijd boos

Reacties

3 reacties op “Waarom ben ik zo boos ”

  1. Pingback: Wat is een nieuwetijdskind | Nieuwetijdskind oude ziel

  2. Pingback: Verhoog je vibraties met liefde

  3. Pingback: Waarom heb je nachtmerries | Waarom krijg je nachtmerries

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

een klanten dag
Uncategorized
Elena Karnaukhova

Een klanten dag

Met plezier wil ik een klantendag organiseren voor mijn lieve klanten en vrienden. Al een tijdje wilde ik dit organiseren maar ik wist niet in

Read More »