wat is een nieuwetijdskind

Wat is een nieuwetijdskind

Wat is een nieuwetijdskind?

Nieuwstijdkinderen zijn kinderen die ook Indigo kinderen of hooggevoelige kinderen worden genoemd,  worden geboren met een verhoogd spiritueel inzicht en intuïtie.

Er wordt gezegd dat ze een aangeboren vermogen hebben om hogere rijken van bewustzijn aan te boren en de grotere spirituele waarheden en mysteries van het leven te begrijpen.

Van Indigokinderen wordt gezegd dat ze een reeks speciale gaven en vaardigheden bezitten, van verhoogde intuïtie en empathie tot een aanleg voor het oplossen van complexe problemen. 

Ze hebben vaak affiniteit met de spirituele sferen en een natuurlijke neiging om anderen te genezen en te helpen. Hoewel hun gaven buitengewoon kunnen zijn, zijn indigokinderen net als ieder ander kind en moeten ze met respect en begrip worden behandeld. 

Niet zelden hebben zij verschillende allergieen en beseffen zij zich dat ze anders zijn dan anderen.

Met de juiste begeleiding en steun kunnen ze uitgroeien tot succesvolle, evenwichtige en krachtige individu.

nieuwetijdskind oude ziel

Wanneer zijn deze nieuwetijdskinderen (indigokinderen, kristalkinderen) gekomen? Wat is hun missie?

Indigokinderen bestaan al eeuwen, maar de laatste jaren worden ze steeds meer erkend. 

Men gelooft dat ze hier zijn met een missie om de mensheid naar een hoger niveau van spiritueel en emotioneel begrip te leiden.

Van deze jongeren wordt gezegd dat ze indigokleurige aura’s en unieke spirituele vermogens hebben. Ze hebben moeite om zich aan te passen aan sociale instellingen en krijgen vaak een ettiket van ADD of ADHD diagnose.

Ze worden vaak gezien als boodschappers, genezers en leraren, die ons helpen nieuwe richtingen in te slaan en een nieuw tijdperk van spiritueel bewustzijn in te luiden.

Indigokinderen – in wezen krijgers, ze zijn geboren om verouderde stereotypen en regels te doorbreken, om de wind van verandering te brengen en de gebruikelijke benaderingen van het leven te veranderen. 

Vaak worden zulke Indigokinderen gediagnosticeerd als hyperactieve kinderen en krijgen ze allerlei medicijnen voorgeschreven, wat in feite leidt tot het verlies van hun spiritualiteit, verhoogde gevoeligheid, krijgersgeest – kinderen “verliezen zichzelf” en zijn niet langer in staat om de missie te vervullen waarmee ze op deze wereld zijn gekomen.

Ze kwamen en nog steeds komen op Aarde om Aarde te redden en licht en lifede van boven te brengen. Licht en liefde staan altijd boven duisternis!

 

Nieuwetijdskinderen en Aquarius era

Men gelooft dat het Watermantijdperk (Aquarius era) een nieuw tijdperk van spiritueel bewustzijn en verlichting is, en dat het gekenmerkt wordt door een verhoogd bewustzijn en begrip van de spirituele rijken en een diepe verbinding met het goddelijke. 

Er wordt ook gezegd dat het een tijd is van toegenomen compassie, empathie en begrip, en een verschuiving weg van traditionele structuren en sociale verwachtingen. Van Indigo mensen wordt gezegd dat zij die in dit tijdperk geboren zijn, een verhoogde intuïtie, empathie en aanleg voor het oplossen van complexe problemen hebben. 

Er wordt gezegd dat ze een aangeboren begrip hebben van het spirituele rijk en een natuurlijke neiging om te genezen en anderen te helpen. Ze zijn vaak zeer creatief, spiritueel en onafhankelijk, met een sterk gevoel voor een doel en een vermogen om verder te kijken dan het fysieke. 

indigo kinderen

Kenmerken van nieuwstijdkind

1. Ze bezitten een verhoogde intuïtie en empathie.
2. Ze hebben aanleg voor het oplossen van complexe problemen.
3. Ze hebben affiniteit met de spirituele sferen en een natuurlijke neiging tot genezen en anderen helpen.
4. Ze zijn vaak zeer creatief, spiritueel en onafhankelijk, met een sterk gevoel voor een doel en een vermogen om verder te kijken dan het fysieke.
5. Ze zijn vaak zeer intuïtief, empathisch en onafhankelijk, met een sterk gevoel voor doelgerichtheid en het vermogen om verder te kijken dan het fysieke.
6. Ze hebben vaak een aangeboren begrip van de grotere spirituele waarheden en mysteries van het leven.
7. Ze kunnen tekenen vertonen dat ze een “natuurlijke” leider zijn.
8. Ze kunnen hooggevoelig zijn en moeite hebben om in een traditionele schoolomgeving te passen.
9. Ze kunnen verhoogde spirituele ervaringen hebben en een speciale verbinding met de spirituele sferen.
10. Ze kunnen een aangeboren vermogen hebben om voorbij het fysieke te “zien” en intuïtief de waarheid van een situatie begrijpen.

Nieuwetijdskind oude ziel

Er wordt gezegd dat nieuwetijdskind met oude ziel een aangeboren vermogen hebben om hogere rijken van bewustzijn aan te boren en de grotere spirituele waarheden en mysteries van het leven te begrijpen.

Een oude ziel is iemand van wie gedacht wordt dat hij geboren is met een oude, wijze geest.

Ze worden vaak gezien als wijs boven hun leeftijd en er wordt gezegd dat ze een aangeboren begrip hebben van het spirituele rijk en een diepe verbinding met het goddelijke.

Ze hebben vaak een unieke kijk op het leven en kunnen onschatbare inzichten en begeleiding bieden.

wat is een nieuwetijdskind

Wanneer worden Nieuwetijdskinderen geboren? Indigo kinderen en Kristal kinderen

Ergens vanaf 1986 tot ongeveer 2004.

Daarna Kristalkinderen worden geboren, de dienaren van het licht die de Indigo’s hebben vervangen. 

Indigo en kristalkinderen waren 

Wat is een nieuwetijdskind? Kristal kinderen

Het eerste kenmerk van kristalkinderen zijn hun verbazingwekkende ogen – doordringend, helder, groot, ongelooflijk diep en wijs. Het voelt alsof het kind naar je kijkt en dwars door je heen kijkt, wat over het algemeen ook zo is. 

Indigokinderen en Kristalkinderen lijken in veel opzichten op elkaar, maar het fundamentele verschil ligt in het temperament van de kinderen.

 

Dankjewel Elena! Eindelijk heb ik een antwoord gevonden op mijn vraag: Wat is een nieuwetijdskind? Nu begrijp ik beter, wie mijn kinderen zijn. Het was ook fijn een begeleiding van jou te hebben. Liefs, Laura
Laura
Moeder van 2 nieuwtijdskinderen
Ik zie mijzelf ook als een nieuwetijdskind. Ik was ook altijd anders. Nu begrijp ik waarom. Bedankt voor de uitleg en ik vond een prettige behandeling van jou van mijn emotionele klachten. Hopelijk worden andere mensen ook bewust van de natuur van onze mensheid. We zijn hier voor een missie om Licht en Liefde op aarde te brengen!
Nieuwetijdskind oude ziel
Missioner
Alles gebeurt voor een reden. Dat ben ik ook overtuigd. Ik heb zelf gekozen op die tijd geboren te worden. Het is moeilijke maar bijzondere tijd om te leven. Heel fijn om Lichtgenoten hier te vinden. Bedankt Elena voor jouw missie! Liefs, Robert
R.Nieuwehuizen
Docent

Reacties

12 reacties op “Wat is een nieuwetijdskind”

 1. Pingback: Een spirituele reis in jezelf - Natural Medicine Practice Elena

 2. Pingback: Darmflora herstellen na antibiotica | Darmflora herstellen natuurlijk

 3. Pingback: Auto immuun ziektes | Symptomen en Behandeling

 4. Pingback: Spirituele coaching | cursussen spirituele ontwikkeling

 5. Pingback: Angst voor de dood | Manieren te verwerken

 6. Pingback: Depressieve symptomen | Depressie symptomen vrouw

 7. Pingback: Langdurige diarree en vermoeidheid | Parasiet darmen bestrijden

 8. Pingback: H.Pylori, misselijkheid, maagzweer, vermoeidheid. Natuurlijk. Maastricht

 9. Pingback: Jodium tekort zelf testen | Trage schildklier

 10. Pingback: Ademhalingstherapie in de buurt | Adem therapie

 11. Pingback: Psychosomatische klachten kind | Wat is een primair oorzaak

 12. Pingback: Wat te doen bij paniekaanvallen? Paniekaanval uit het niets

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

een klanten dag
Uncategorized
Elena Karnaukhova

Een klanten dag

Met plezier wil ik een klantendag organiseren voor mijn lieve klanten en vrienden. Al een tijdje wilde ik dit organiseren maar ik wist niet in

Read More »