spirituele coaching

Spirituele coaching

Het doel van spirituele coaching | Cursussen tot spirituele ontwikkeling

Spirituele coaching is een vorm van alternatieve therapie die de laatste jaren steeds populairder wordt.

Het doel van spirituele coaching is mensen te helpen zich opnieuw te verbinden met hun spirituele essentie en zich af te stemmen op hun hoogste doel. Met andere woorden, het helpt mensen hun ware potentieel te ontdekken en hun leven met meer bewustzijn en doelgerichtheid te leven.

Het idee van spirituele coaching is niet alleen om mensen te helpen helderheid en gemoedsrust te vinden, maar ook om hen te helpen zinvolle en blijvende transformaties in hun leven tot stand te brengen. Het helpt cliënten om zich af te stemmen op hun hoogste doel en actie te ondernemen om het leven te creëren dat zij wensen.

spirituele coaching

Spirituele coaching als therapie

In tegenstelling tot traditionele therapie richt spirituele coaching zich niet op het verleden of op de diagnose van een psychische aandoening. In plaats daarvan richt het zich op het huidige moment en op het helpen van mensen om hun inherente wijsheid en innerlijke leiding aan te boren.

Het helpt mensen zich bewust te worden van hun eigen innerlijke kracht en potentieel, en deze te gebruiken om het leven te creëren dat zij wensen.

Het proces van spirituele coaching

Het proces van spirituele coaching omvat het opstellen van een individueel programma dat mensen helpt mentale blokkades en beperkende overtuigingen te identificeren en te overwinnen.

Coaches kunnen een verscheidenheid aan hulpmiddelen gebruiken om cliënten te helpen zich meer bewust te worden van hun eigen gedachtepatronen en gedragingen en om veranderingen aan te brengen in hun denken en levensstijl. Deze hulpmiddelen kunnen meditatie, visualisatie, affirmaties of dagboeken zijn.

cursussen spirituele ontwikkeling

In mijn praktijk

Als bioloog van origine en orthomoleculaire therapeut werk ik holistisch in mijn praktijk. Dat betekent dat behandeling richt zich op de verbinding tussen geest, lichaam en ziel.

Het is gebaseerd op het geloof dat het lichaam het vermogen heeft om zichzelf te genezen, en dat iemands fysieke, mentale en emotionele gezondheid met elkaar verbonden zijn.

Holistische therapie is een benadering van de gezondheidszorg die de nadruk legt op de hele persoon in plaats van alleen de symptomen van een ziekte te behandelen.

cursussen spirituele ontwikkeling

Cursussen tot spirituele groei en ontwikkeling

Samen met mijn vrienden en collega’s organiseren we vaak cursussen en workshops om mensen te helpen spiritueel groeien en ontwikkelen.

 

Reacties

9 reacties op “Spirituele coaching”

  1. Pingback: Jicht in de voet | Natuurlijke behandeling

  2. Pingback: Parasieten in je darmen | Symptomen | Natuurlijke behandeling

  3. Pingback: Wat is een nieuwetijdskind |

  4. Pingback: Een spirituele reis in jezelf - Natural Medicine Practice Elena

  5. Pingback: Angst voor de dood | Manieren te verwerken

  6. Pingback: Depressieve symptomen | Depressie symptomen vrouw

  7. Pingback: Jodium tekort zelf testen | Trage schildklier

  8. Pingback: Ademhalingstherapie in de buurt | Adem therapie

  9. Pingback: Psychosomatische klachten kind | Wat is een primair oorzaak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nieuws
Elena Karnaukhova

Retreat in South of France

This is our first retreat in France | “LA GRANDE RECONNECTION” What do we offer 8 days ALL inclusive in a prestigious location in Southern

Read More »
een klanten dag
Nieuws
Elena Karnaukhova

Hoge vibraties workshop

Als jouw energietrilling hoog genoeg wordt, zal je leven zich moeiteloos ontvouwen in overeenstemming met je zielenopdracht. Daarentegen schept een lagere en tragere trilling een

Read More »