herbs, edible herbs, natural medicine-5140754.jpg

Natuurlijk behandelen H.Pylori

helicobacter pylori symptomen

Helicobacter pylori symptomen en natuurlijke behandeling

Wat is H.Pylori?

 • Helicobacter pylori (H. pylori) is een spiraalvormige bacterie. 
 • Het veroorzaakt chronische ontsteking en een infectie in de maag en/of in de dunne darm.  
 • Dit type bacteriën  vormt vaak een zweer ergens in het spijsverteringsstelsel, vaak in de maag (maagzweer) of dunne darm.

Wat zijn de h pylori symptomen?

De meerderheid van de mensen met een H. pylori hebben geen symptomen.  De andere mogen volgende hebben:

Meer ernstige symptomen van H. pylori:

 

 • Vermoeidheid
 • Maagzuur opspingen
 • Misselijkheid en braken met bloed
 • Ernstige of aanhoudende buikpijn
 • Donkere of teerachtige ontlasting
 • Diarree
 • Slechte adem
 • Bloedarmoede (laag aantal van rode bloedcellen)
 • Verminderd of verlies van eetlust
 • Maagzweren
Helicobacter pylori besmettelijk partner

Helicobacter pylori besmettelijk voor partner?

Ja, de infectie met Helicobacter pylori is besmettelijk niet alleen voor de partner maar ook voor de anderen. 

De helicobacter bacterie is een veel voorkomende ziekteverwekker die verschillende ziekten kan veroorzaken, van maagzweren tot gastritis en zelfs ernstigere aandoeningen.

Hoewel het waar is dat het besmettelijk kan zijn, is het belangrijk om te begrijpen dat niet iedereen die ermee in contact komt ziek wordt.

Een gezond immuunsysteem en een gezonde darmflora kunnen het verschil maken tussen wel of niet ziek worden.

h pylori symptomen

Wat zijn de voorzorgsmaatregelen tegen helicobacter pylori?

Als je vermoedt dat je mogelijk een Helicobacter pylori-infectie hebt, is het absoluut de moeite waard om zo snel mogelijk een H. pylori test te doen. 

Als je een van de volgende symptomen ervaart, moet je absoluut dringende medische zorg inroepen:

 

 • Problemen met slikken
 • Aanhoudende of ernstige buikpijn
 • Bloed of zwart braaksel
 • Braaksel dat op koffie lijkt
 • Zwarte teerachtige of bloederige ontlasting
 • Aanhoudende knagende of brandende pijn in het gebied onder de ribben die verbetert na het eten,
 • Het drinken van melk of het gebruik van maagzuurremmers
Diagnostiek Helicobacter pylori

Diagnostiek Helicobacter pylori

Om de Helicobacter pylori infectie te diagnosticeren, laat je arts/ therapeut een onderzoek uitvoeren. Dit kan via ademtest, bloed of ontlastingonderzoek. We gebruiken een ontlastingstest om Helicobacter pylori te vinden.

In feit, meer dan 50% van de bevolking heeft die maagbacterie aanwezig maar niet iedereen heeft er last van. Zorg dat je gezonde darmflora hebt dat helpt je je immuunsysteem te versterken en je wordt minder gevoelig voor de infecties.

Voor meer informatie of darmflora test neem contact met mij op voor een persoonlijke advies

darmspecialist

Drs. Elena Karnaukhova
Orthomoleculaire therapeut & darmspecialist

Neem contact met mij op

 

 

natuurlijke behandeling helicobacter pylori

Behandeling van helicobacter pylori met medicijnen

Traditionele behandelingen voor Helicobacter pylori infecties, zoals antibiotica, zijn grotendeels ineffectief en kunnen allerlei bijwerkingen veroorzaken.

Hoewel antibiotica kunnen helpen om de infectie onder controle te krijgen, pakken ze de onderliggende oorzaak van het probleem niet aan.

De andere toegevoegde “gratis” medicijnen zijn meestal maagzuurremmers. 

Waarom meerdere antibiotica?

Conventionele wijsheid zegt dat een enkel antibioticum de bacteriën mogelijk niet doodt, dus gebruiken ze er op zijn minst twee tegelijk.

Eigen ervaring met de behandeling van helicobacter pylori zonder medicijnen

Jaren geleden werd ik geïnfecteerd met helicobacter, wat de maagzweer veroorzaakte. Geen leuke ervaring moet ik zeggen 🙁

Mijn huisarts zei dat ik de kuur waarschijnlijk 3 tot 4 keer moest herhalen met antibiotica om van de helibacter bacterie af te komen. Hij zei dat er geen andere behandelingen bestaan….Je lichaam en je darmflora zou niet blij zijn van deze kuur! 

Als holistisch therapeut en ook de koppige 🙂 koos ik voor een langere maar natuurlijke methode om h.pylori op natuurlijke wijze aan te pakken. En het werkte!!!!! 

Ik heb niet alleen helicobacter behandeld maar ook de maagzweren genezen en alles op natuurlijke basis. Bovendien ben ik een paar kilos afgevallen, meer energie gekregen en fijn gevoel in mijn lichaam. 

Zou ik dat met antibiotica gekregen? Nooit! 

Maagzuurremmers bij te weinig maagzuur. Is dat logisch? Symptomen van helicobacter pylori

Voor goede spijsvertering de zuurgraad van de darmflora moet tussen 5.8 en 6.8 pH en van de maag tussen 1 en 3 pH zijn. In veel gevallen mensen met de bacteriele infectie hebben meer alkalische (basische) zuurgraad van de darmflora (6.8 pH of hoger) en van de maag hoger dan 3 pH. 

Die bacterien maken afvalproducten en dit veroorzaakt te weinig maagzuur in de maag. 

Om voedsel te verteren heb je voldoende maagzuur nodig.

Door te weinig maagzuur het beslag in de maag en dunne darm begint te gisten en rotten. Dit zorgt voor gassen en veroorzaakt een opgeblazen gevoel en oprispingen. 

Je maag begint te protesteren tegen deze vertraging en probeert een uitweg te vinden. Hierdoor kan de onderste slokdarmsfincter opengaan, waardoor de voedselbrij weer in de slokdarm terechtkomt. Dit geeft dat branderige gevoel. Dit is dus een teken van een tekort aan maagzuur.  Als je te weinig maagzuur hebt door de bacterien krijgt je een zware en pijnlijke gevoel in de maag.

Maagzuurremmers bij te weinig maagzuur. Is dat logisch?

Symptomen zoals brandend maagzuur, boeren laten, lekkende darmsyndroom, prikkelbaar darmsyndroom, huidproblemen of gebrek aan bepaalde voedingsstoffen (omdat worden niet opgenomen) zijn deze belangrijke waarschuwingen dat je lage maagzuur hebt, dus meer basisch.

Natuurlijke behandeling van H.Pylori

jungle gernnium, rubiaceae, flowers-2477473.jpg

Heb je last van helicobacter pylori of maagzweren en wil je het op een natuurlijke manier behandelen?

 

Dan hoor ik het graag!

Als holistisch therapeut heb ik jarenlange ervaring in het bieden van natuurlijke remedies voor helicobacter, maagzweren en andere darmaandoeningen. Laat me je helpen de beste oplossing voor jouw behoeften te vinden.

In mijn praktijk worden een perfecte combinatie van kruiden, enzymen, pre- en probiotics (gezonde bacteriën) en onstekingsremmend middelen gebruikt om helicobacter pylori te bestrijden en maagzweren te genezen.

Wil je jouw darmen weer optimaal laten functioneren en daarmee een boost geven aan je gezondheid? Dan hoor ik graan van jou!

darmspecialist

Drs. Elena Karnaukhova
Orthomoleculaire therapeut & darmspecialist

Neem contact met mij op

Helicobacter pylori behandeling ervaringen

Lieve Elena, ik ben blij dat ik je online heb gevonden. Ik heb gezocht naar iemand die mij zou kunnen helpen met de Helicobacter Pylori maagbacterie, omdat na ruim 10 jaar en meerdere antibiotica kuren ik er niet van af kwam. En inmiddels meerdere ander klachten te hebben ontwikkeld . Ik kijk uit naar de volgende stappen die we gaan nemen. Jou kennis, kunde en hoe je meedenkt is iets wat ik niet vaak tegen kom. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe blij ik ben. Dank je wel dat je bent wie je bent. Veel liefs
Marija Dozelencic
Maatschappelijk werker
Voordat ik bij Elena kwam had ik al meer dan 6 weken last van mijn maag (helicobacter) en darmen. De antibioticakuur van de dokter sloeg niet aan en die wilde een tweede (dubbele) kuur starten. Toen ben ik op zoek gegaan naar een gezonder alternatief en vond ik Elena. Zij kon meteen afspreken (was heel flexibel) en de kruiden & supplementen sloegen al na één dag aan (!). Ze communiceert ook duidelijk en vertelt precies wat je moet bestellen; heel fijn. Dankjewel Elena!
Puur Tom
Coaching voor mannen
Wat ik bijzonder vond aan Elena was dat ze wetenschappelijke inzichten gemakkelijk kan combineren met alternatieve geneeskunde en spirituele wijze. Ik kwam eigenlijk met een ontsteking in mijn heup. Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik problemen had met mijn darmen, darmflora enz. Ik was sceptisch maar wilde alles uitzoeken. Uit het onderzoek bleek echter dat ik een verkeerde darmflora had, ontstekingen, lekkende darmen en nog andere dingentjes. Nu, een paar maanden verder, heb ik meer energie, minder pijn, ben ook afgevallen (een goede bijwerking). Ik zou zeggen luister naar je intuïtie! Ik ben er echt blij mee 🙂
Marco
Psycholoog

Reacties

79 reacties op “Natuurlijk behandelen H.Pylori”

 1. Goedemiddag, graag wil ik met u in contact komen . Ik heb de heliobacter in mijn maag en ben allergisch voor antibiotica. Ik hoop dat u een alternatief heeft.

  Mvg Rianne

  1. Admin Natural Medicine Practice Elena

   Het is mogelijk H.pylori natuurlijk te bestrijden 🙂
   Ik had die ook en ook veel van mijn klanten. Met natuurlijke middelen en kruiden kun je je klachten verminderen en die bacterien aanpakken.

   Als je wilt we kunnen een afspraak maken via whatsapp, Skype of andere videobellen is ook prima 🙂

   1. Hello
    Ik heb de Helicopter bacteria te wel ik had al 7 dagen antibiotics nu na 5 weeken is veer ik een brant gevoel en ben bang om veer antibiotics tr nemen( ik weet heel goed wat dat doet naar mij darmen ( ik ben ook een coeliake paietnt en kan geen lactose or soy of zuur eten is alken maar gezond groeten, een keer maar kip per week, en salm geen coffee of alcohol or zuikers)
    Kunnen we een afspraak via whatsapp face to face
    It is heel frustrerend omdat ik eet so gezond en tog heb ik dit.
    Hoop dat uw kan mij helpen
    Groetijes
    Mara

     1. Mieke van Bussel

      Hoe kan ik het beste heliobacter bestrijden op natuurlijke wijze zonder antibiotica groetjes mieke

   2. Ik ben eenmaal behandeld met een antibiotica kuur vorig jaar maar de klachten zijn weer terug.
    Kunt u mij de kruiden of behandeling noemen waardoor ik op natuurlijke manier ervan af kan komen.
    Met vriendelijke groet
    Jurka

    1. Ik zou hraag vanaf 6 maart in contact met u willen komen.

     Ivm bsteijden heiobacyetie op een natuurlijke manier.

 2. Hoi,

  Ik heb helico bacter. 2 x een kuur gebruikt, helaas tevergeefs.

  Ik heb onophoudende misselijkheid en heb inmiddels ook maagzweer. Ik kom graag met u in contact.

  1. Goeiemiddag

   Ik heb een lange tijd gelopen met pijn en klachten die onstaan zijn door de Helico bactery.
   Ik wilde dit op een zo effectieve natuurlijke mogelijke manier aanpakken.
   Bij Elena heb ik dit gevonden.
   Ik werk er nu aan om mijn hele lichaam gezond te maken , zo zal de helico Bactery niet kunnen overleven .
   Mijn klachten zijn al aanzienlijk verbetert en heb geen pijn meer.
   Ik ben heel dankbaar dat ik Elena heb gevonden. Ze weet heel goed wat ze doet en wat ik nodig heb zowel voor me geest en lichaam .

     1. Hoi ik ben anita
      Ik heb ook maagbacterie gehard doorantiebie bm heb van de dokter gekregen maakt werk van
      Ik nog steeds last van de maag dat bacteriën dood zijn ga een maag ionderziek doen ik zo hoger gevoel als ik geten heb gr anita

     2. Hoi Anita,

      antibiotica gebruik heeft geen garantie dat bacterien weg zijn.
      Bovendien wordt gezonde darmflora kapot!

      De maag wand wordt ook beschdigt door de bacterien
      en je moet die ook behandelen. Je hebt een soort maagontsteking ervan.

      Ik heb die ook gehad en zelfs maagzweren dus ik weet hoe dat voelt 🙁

      Heb je interesse op natuurlijke manier je maag en darmen te gezenen
      dan hoor ik het graag. Stuur mij een prive bericht of liever bellen voor een afspraak.

      Groetjes
      Elena

    1. Admin Natural Medicine Practice Elena

     Hoi Monique,

     Omeprazol is geen oplossing, dan is het juiste goede milieu voor de helicobacter te groeien omdat de maagsap productie is verminderd.
     De juiste aanpak: helcibacter met kruiden te bestrijden, zure milieu crieeren en de evenwicht van de darmflora optimaliseren.

 3. Ik.wil contact met je..heb ook een.maagbacterie en aangezien ik.de antibiotica niet kan verdragen wil ik t natuurlijk aanpakken…

  1. Tuurlijk Aziza, stuur mij email of bel mij op 0621812286.
   We kunnen een video afspraak maken. Ik zal je op natuurlijke wijze die
   hardnekkige maagbacterien helpen te verwijderen 🙂

 4. Hallo, net als bovenstaande personen heb ik ook de maagbacterie

  Ben daar echt vaak misselijk door, en voel mij niet 100% zoals ik zou willen.

  Wat kan ik hieraan doen. Er ligt een antibiotica kuur klaar, maar de bijsluiter met alle narigheid, daar raak ik

  bijna van in paniek! Misschien kunt U mij raden wat ik kan doen om die bacterie kwijt te raken?

  Ik hoor graag van U,

  Groet, Ineke

  1. Hallo, ik heb de HP bacterie gehad. Kuur gehad en na ontlastingsonderzoek 4 wkn geleden was de bacterie weg.
   Nu heb ik weer maagpijn/diarree.
   Morgen afspraak bij de huisarts . Mocht de HP terug zijn dan liever geen kuur meer.
   Kunt u contact met mij opnemen.

   1. Helicobacter kunnen maagzweer veroorzaken door gatjes in de maag te maken. Dat had ik ook 🙁
    Bovendien darmflora is veranderd. Naast HB kunnen ook andere bacterien/parasieten aanwezig zijn.
    Hier heb ik meer informatie nodig voor de volgende stap. Bel mij gerust. Ik werk tot 25 Dec daarna 10 dagen vakantie 🙂

 5. Elly de Brabander

  Hallo,
  Ook ik heb al langere tijd last van de maagbacterie. Ontlastingsonderoek begin nov. 2020 wees dit uit en heb ik de AB kuur gehad. Nu half januari 2021 begin ik weer flink last te krijgen en zie erg tegen een nieuwe Ab kuur op. Kunt u mij verder helpen, om op een natuurlijke manier van deze bacterie af te komen? ik hoor het graag.
  Vriendelijke groet

 6. Bedankt voor dit artikel. Ik heb eind 2019 een antibiotica kuur gehad om de bacterie te bestrijden. Na 4 maanden test gedaan geen bacterie meer te vinden. Nu ervaar ik weer de zelfde klachten. Kan je opnieuw geïnfecteerd worden? Alvast bedankt

 7. Hi Patrick
  ik had dat ook (maagbacterie weg) en t schijnt dat mijn darmflora zo is aangetast.
  Dus ik zou me laten onderzoeken als ik jou was.

  1. Hallo, ik ben voor de 3e maal gediagnosticeerd met de HP bacterie en heb donderdag afspraak met gastroloog. Ben echter doodsbang voor kuur, want ben allergisch voor pénicilline en ben intolerant aan antibiotica die werd voorgeschreven. Nu stelt men me een behandeling voor die 70€ kost, maag met risico op allergie of intolerantie. Momenteel heb ik veel maag- en slokdarmpijn en elke keer ik adem doet het pijn… Help!!

 8. Hoi Elena,

  Ik heb bijna altijd last van mijn maag, ik gebruik panteprazol al een hele lange tijd . Ik heb nu weer de bacterie in mijn maag en heb een andere medicijn (sucralfaat sandoz) gekregen van de huisarts die ik samen met de pantaprazol moet innemen. Nu een week verder en nog steeds pijn. Ik merk ook dat het met minder pijn doet op een volle maag. Kunt u mij verder helpen om van deze klachten af te komen.

  Met vriendelijke groet,

  Kenan

 9. Pingback: PDS symptomen. Natuurlijk behandelen. Voeding. Leefstijl

 10. Pingback: Wat helpt tegen maagzuur. Natuurlijk middel tegen maagzuur

 11. Ik heb een half jaar geleden de maagbacterie gehad. Veel zweten en opgeblazen gevoel. Hierdoor ook moeilijk ademen en soms dicht tegen een paniekaanval aan en hartkloppingen.

  Nu heb ik wederom de bacterie dat is geconstateerd. De tweede antibiotica kuur van twee weken heeft ook niet geholpen. Ik boer heel veel en soms lijkt het of het blokkeert als ik wil boeren. Heel erg opgeblazen gevoel en dat blijven boeren en soms lukt het niet dat boeren en dan direct hartkloppingen.

  Is iemand hier bekend mee of wat moet ik doen?

  1. Dit lijkt op maagzweren. De oorzaak van de maagzweren de maagbacterien, helicobacter dus.
   Het beste is om dieet voor maagzweer te houden, plus voedingssupplementen en tegelijk
   die hardnekkige bacterien te bestrijden. Ik zou adviezeren dit op natuurlijke manier te doen en jou
   darmflora te versterken. Anders blijf je met die infectie van de bacterien zitten.
   Lees meer over maagzweer dieet: https://natural-medicine-practice-elena.nl/maagzweer-symptomen-en-behandeling/

 12. Pingback: Maag pijn na eten. Wat is aan de hand? Natuurlijke oplossingen

 13. Heb ook deze bacterie, was een kerstkadoo🙈.
  Voel wel dat het beter gaat, maar ik maak mij zorgen dat door die hoge concentratie van AB mijn darmflora naar de filistijnen is. Wat kan ik hieraan doen. Welke probiotica kan ik kopen in de winkel?

 14. Lieve Elena,

  Ik wil je bedanken voor alle hulp, behandelingen en geduld met mij.
  Vorig jaar had ik helicobacter en ook maagzweren daarbij, dan kwamen nog schimmels en andere bacterien (uit onderzoek) te voorschijn. Ik was moe, wat depressief en niet kunnen slapen.
  Ik wilde al lang opgeven maar je zei blijf die en die druppels gebruiken en kuren afmaken en stap voor stap zou je je beter voelen.

  Nu is het maanden verder en ik voel mij hartstikke goed! Bacterien zijn weg, kan alweer slapen en vol energie 🙂

  Nogmaals bedankt!!!

  Liefs,
  Leane

  1. Hoi Leane,

   Dankjewel voor jouw feedback! Ik ben super blij dat ik jou kon helpen 🙂

   Als ik altijd zeg niet opgeven, blijven zoeken, blijven proberen! Er zijn genoeg
   natuurlijke middelen die kunnen helpen!

 15. Douwe Kinkel

  Hallo ik ben Douwe Kinkel.Ik heb net een ab kuur gehad.Nu nog anderhalve week maagbeschermer en dan kijkenof de maagbacterie weg is.Kunt U mị helpen.Want ik wil vổor de tweede kểer geen Ab kuur mểer.Wat moetikdoen.Ik heb bijna geen symptomenmeer.

  1. Hoi,

   Allerbelangrijkst is gezonde darmflora te verbeteren dan wordt het
   immuunsystem sterker tegen alle pathogenen.

   Als er nog H.pylori aanwezig zijn kan ik je helpen die op natuurlijke manier weg te halen, tegelijk
   gezonde darmflora te versterken 🙂

   1. Ans Papavoine

    Goedemorgen ik zou graag meer willen weten over de natuurlijke manier heb nerven antibiotica kuur achter de rug en voel me vreselijk. Aangezien ik ook medicijnen gebruik voor mijn reuma waaronder een biologic die de weerstand naar beneden haalt zie ik het ff niet meer zitten. Dus graag zou ik contact met u willen opnemen.
    Bv dank
    Ans Papavoine

 16. Lieve mensen,

  Ik wil hier iets vertellen 🙂 Ik krijg veel telefoontjes en emails van mensen die helicobacter snel willen
  kwijtraken. Het is begrijpelijk, ik heb ze ook gehad en daarna ook maagzweren gekregen, die allemaal op
  natuurlijke manier weg gehaald en genezen is.

  Alleen realiseer zich dat die bacterien af te doden lost jouw gezondheidsklachten niet op.
  Er bestaat geen wonder middel die in een keer je maagklachten en bacterien weg haalt.

  Met deze wil ik zeggen dat jouw gezonde darmflora versterkt moet worden, dus anders gaan eten en drinken. Heel vaak zijn emoties een oorzaak van maagklachten. Naast helicobacter zitten ook vaak andere bacterien, schimmels, gisten of parasieten.
  Dus je ziet dat er andere onderliggende problemen van die bacterien zijn.

  In meerdere gevallen zijn er goede resultaten, maar je moet meewerken. Dat betekent op jouw voeding letten, juiste voedingssupplementen of kruiden gebruiken, leefstijl aanpassen en juiste oefeningen of meditaties doen.

  Wil je aan de slag dan hoor graag van jou 🙂

  Groetjes
  Elena

 17. Inge Derycke

  Dag Elena

  Ik ben besmet met HP in de maag. Momenteel ben ik bezig met een antibioticakuur.
  Lees hier nu over een natuurlijke methode om HP te verwijderen. Neem zeker contact met me op.

 18. Nanda Martins

  Ik wil graag contact met u opnemen…
  Heb ab gehad voor de maagbacterie en niet nog eusamoprazol slikken voor de komende 4 weken.
  Hoop dat daarna weg is maar wil graag verder een natuurlijk behandeling

  1. Hoi Nanda, zeker 🙂
   Ik do alleen natuurlijke behandelingen 🙂
   Ik heb die bacterien zelf gehad en ik weet hoe vervelende klachten er zijn.
   Ik heb je email gestuurd.

   Groetjes
   Elena

 19. Hoi Elena ,

  Ik heb ook de Helicobater bac.
  Ook een maagzweer en zweer op 12 vingerige darm..Heel veel bijwerkingen van Antibotica na 4 dagen moeten stoppen, ik voelde me niet meer mezelf, wat een rotzooi ,,ook ik doe dit liever op de natuurlijke manier, zou u me aub kunnen helpen

  Alvast Bedankt.

  Met vriendelijke groet Tamara.

  1. Hoi Tamara,

   Zeker kan ik jou helpen. Ik heb die klachten ook gehad en kreeg alleen maar AB.
   Die heb ik gewoon weg gegoeid! Je kunt die klachten op natuurlijke manier behandelen en je darmen helemaal genezen zonder troep
   in je lijf.
   Ik heb jou email gestuurd. We kunnen via videobellen afspreken 🙂

   Groetjes
   Elena

 20. Thank you Elena, you saved my life!!! After having the stomach ache for years I can eat and drink again what I want….amazing results!

 21. Sonja Van Schel

  Ik heb de bacterie ook…en voel me vermoeid, alsook ijzertekort.
  Ik wil die zware antibioticakuur niet volgen omdat ik slecht op medicijnen reageer…Kan je me helpen op natuurlijke manier.
  Thx

  1. Door helicobacter in de maag wordt maagzuur minder zuur, maar zuur heb je juist nodig om ijzer op te nemen.
   Op natuurlijke manier kan ik je helpen die bacterien te bestrijden en maagzuur in balans brengen.
   Online afspreken is helemaal geen probleem 🙂
   Groetjes
   Elena

    1. Van Hastel Hilde

     Dag Elena, ik heb chronische gastritis door de helicobacter. Ik heb terug heel veel last en pijn in buik en maagstreek en opgeblazen gevoel.
     Had graag hulp op natuurlijke wijze want heb al van alles geprobeerd, je wordt er weemoedig van.

     1. Bedankt voor jouw bericht.

      Ik begrijp jouw frustratie. Het is zeker niet fijn, ik heb deze klachten ook zelf ervaren.

      Ik adviseer natuurlijke voedingssupplementen en geef voedingsadviezen om helicobacter op natuutlijke wijze aan te paken.

      Meestal binnen 1 week heb je al verlichtingen. Natuurlijke middelen werken even goed, zelfs beter dan antibiotica en heb je geen bijwerking.

      Waar woon je? Je kunt naar mij in de praktijk komen in Maastricht, anders via videobellen afspreken.

   1. Ik heb nét de uitslag gekregen van de huisarts dat er Helicobacter in m’n maag aanwezig is.
    Ik ben gelijk gaan zoeken op het internet en nu hier vragen en reacties gelezen.
    Vanmiddag kan ik de medicijnen hiervoor komen ophalen, maar lees dat er veel nare bijwerkingen (lees helaas niet welke) zijn van de AB-kuur, maar als er andere mogelijkheden zijn hoor ik het graag….

 22. Hallo Elena,

  Ik heb zojuist uitslag gekregen van de fecestest en ben positief. Volgende stap is een antibiotica kuur maar daar zie ik erg tegenop. Ik zou graag in contact willen komen om de bacterie op een natuurlijke wijze uit te bannen. Ik hoor graag van je. Dank alvast!

 23. Pingback: Maagzweer symptomen/ Maagzweer behandelen/ Maagzweer dieet

 24. Pingback: Jicht in de voet - Natural Medicine Practice Elena

 25. Dankjewel Elena voor jouw hulp! Al binnen een paar dagen voelde ik verlichting in mijn maag. Alle kruiden, voeding en voedingssupplementen werken zeer goed tegen die maagbacterien. De hele darmstelsel voelt het rustiger en aangenaam.

 26. Voordat ik bij Elena kwam had ik al meer dan 6 weken last van mijn maag (helicobacter) en darmen. De antibioticakuur van de dokter sloeg niet aan en die wilde een tweede (dubbele) kuur starten. Toen ben ik op zoek gegaan naar een gezonder alternatief en vond ik Elena. Zij kon meteen afspreken (was heel flexibel) en de kruiden & supplementen sloegen al na één dag aan (!). Ze communiceert ook duidelijk en vertelt precies wat je moet bestellen; heel fijn. Dankjewel Elena!

 27. Pingback: Langdurige diarree en vermoeidheid | Langdurige diarree oorzaken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nieuws
Elena Karnaukhova

Retreat in South of France

This is our first retreat in France | “LA GRANDE RECONNECTION” What do we offer 8 days ALL inclusive in a prestigious location in Southern

Read More »
een klanten dag
Nieuws
Elena Karnaukhova

Hoge vibraties workshop

Als jouw energietrilling hoog genoeg wordt, zal je leven zich moeiteloos ontvouwen in overeenstemming met je zielenopdracht. Daarentegen schept een lagere en tragere trilling een

Read More »