holistisch psycholoog

Holistisch psycholoog

Wat is holistische psychologie

Holistische psychologie erkent dat de bron van mentale gezondheidsproblemen vaak afkomstig is uit de fysieke, emotionele en spirituele staat van de persoon.

Deze aanpak maakt gebruik van een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder traditionele psychotherapie, voeding, mindfulness en andere alternatieve therapieën. Het doel is om de persoon te helpen balans en harmonie te vinden in alle aspecten van hun leven.

Wie is een holistische psycholoog

Een holistisch psycholoog is iemand die ook alternatieve geneeskunde beoefent en zich richt op de behandeling van geestelijke gezondheidsproblemen via een holistische benadering.

holistisch psycholoog

In de praktijk als een holistische psycholoog

Mijn praktijk is gebaseerd op het geloof dat de mens een geïntegreerd geheel is en dat alle aspecten van een persoon – geest, lichaam en ziel – met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.

Ik geloof dat fysieke, emotionele en spirituele genezing moeten worden aangepakt om een optimale gezondheid te bereiken.

Als holistisch psycholoog gebruik ik verschillende methoden om mijn patiënten te behandelen, waaronder psychotherapie, voeding, beweging, orthomoleculaire geneeskunde, meditatie en energieheling.

Ik geloof ook in de kracht van de geest om te genezen en moedig mijn patiënten aan om toegang te krijgen tot hun onderbewustzijn om de oorzaak van hun problemen te vinden.

Als holistisch en spiritueel psycholoog ben ik toegewijd om mijn patiënten te helpen hun hoogste potentieel te bereiken en een gezondere, meer evenwichtige levensstijl te leiden.

Ik ben een groot voorstander van alternatieve geneeswijzen en ik probeer deze toegankelijker te maken voor degenen die ze nodig hebben.

Heb je hulp nodig van een holistische psycholoog?

Worstelt je met geestelijke gezondheidsproblemen of onverwerkte trauma’s?  Neem contact met me op voor hulp. Ik ben hier te helpen!

Een jaar dat begon met angst en verdriet, eindigt in licht, liefde en vreugde. Dankjewel Elena voor je hulp, bij dit bijzondere leer process dat ik afgelopen jaar heb mogen ervaren. Tijdens de laatste paar sessies heb ik aangegeven dat het steeds beter gaat, vooral emotioneel en psyschisch. Ik ben heel erg dankbaar Elena dat jij op mijn pad bent gekomen!!! Lieve groetjes Debby
Debby
Debby Jover
Jurist
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou waardoor ik mij gemakkelijk kon open stellen. Tijdens de eerste afspraak wist je direct te raken waar de oorzaak van een belemmering zat waar ik mij niet van bewust was. Ook de healing avond is mij zeer goed bevallen! Kijk uit naar de volgende keer…dankjewel Elena
Kimberly
Kimberly
Dankjewel Elena voor jouw aandacht en hulp. Het was fijn met jouw te praten vooral dat jezelf ook emotionele problemen heb gehad. Je voelt en begrijpt mensen. Dit zie je niet vaak tegenwordig. Ik ben zeer blij met het resultaat 🙂 Voor mij ben jij de beste spiritueel psycholoog. Ik wens jou nog veel mooie en boeiende jaren in de praktijk! Warme groet Mark
Mark
ICT manager

Reacties

8 reacties op “Holistisch psycholoog”

  1. Pingback: Holistisch therapeut | Wat is holistische benadering

  2. Pingback: Angst voor de dood | Angst om dood te gaan

  3. Pingback: Depressieve symptomen | Depressie symptomen vrouw

  4. Pingback: H.Pylori, misselijkheid, maagzweer, vermoeidheid. Natuurlijk. Maastricht

  5. Pingback: Langdurige diarree en vermoeidheid | Parasiet darmen bestrijden

  6. Pingback: Ademhalingstherapie in de buurt | Adem therapie

  7. Pingback: Persisterende depressieve stoornis behandeling | Natuurlijk

  8. Pingback: Afvallen lukt niet psychisch | Denk aan darmen en ontstekingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Hoe word ik gelukkig
Evenementen
Elena Karnaukhova

Hoe kan je gelukkig worden

Hoe word ik gelukkig | Webinar Vraag jezelf af waarom je je momenteel niet goed voelt, waarom ben ik ongelukkig, in deze specifieke situatie zit, in

Read More »
Jezelf weer terug vinden
Uncategorized
Elena Karnaukhova

Jezelf weer terug vinden

Jezelf terug vinden na een moeilijke periode in het leven is een proces dat enige tijd in beslag kan nemen.

Het is niet iets dat je van de ene op de andere dag kunt doen, maar eerder iets dat geduld, toewijding en veerkracht vereist.

Read More »