Jezelf weer terug vinden

Jezelf weer terug vinden

Jezelf weer terug vinden | Hoe doe je dat?

Jezelf terug vinden na een moeilijke periode in het leven is een proces dat enige tijd in beslag kan nemen.

Het is niet iets dat je van de ene op de andere dag kunt doen, maar eerder iets dat geduld, toewijding en veerkracht vereist.

Wat ik altijd zeg “Alles gebeurt voor een reden”! Bedankt elke situatie en elke persoon die jou iets slechts gezegd of gedaan. Het is jouw lesl!

Waarom is het met jou gebeurt wat het Universum probeert jou te vertellen?

Er zijn echter een aantal stappen die je kunt nemen om je op weg te helpen, en hier zijn er een paar van.

Jezelf terugvinden therapie

Mijn ervaring om mijzelf terug te vinden

Mijn echtscheiding van vorig jaar was een shok, enorme stress, pijn, verdriet als voor iedereen denk ik ook!

Het was een echte wake up call voor mij! Het was de laatste klap dat het Universum probeerde mij wakker te maken.

Een paar jaar geleden onze dochter had psychische problemen waar ik begon dieper te kijken naar de oorzaak en niet alleen naar de symptomen. Daarna wegrennen van mijn ex, een nieuw huis, een nieuwe school voor mijn dochter….pffff, het was heftig.

Nu 10 maanden later, ben ik helemaal myself terug gevonden. Nieuw huis, nieuwe hobbies, nieuwe vrienden, helemaal blij en happy alweer. Nog blijer en gelukkiger dan 20 jaar geleden.

Ik heb mijzelf terug gevonden!!!!

Wat heb ik gedaan?

Spiritele boeken gelezen, spirituele en psychologische opleidingen gevolgd. Nu begrijp ik waarom is het met mij gebeurt, waarom moest ik via pijn mijzelf begrijpen, leren en accepteren.

Zou ik dat in mijn oude relatie kunnen leren!?

Natuurlijk niet! 

Wat heb ik geleerd? Veel!! 

Ik ben helemaal wakker geworden 🙂 Nu weet ik wie ben ik en wat ik hier op Aarde doe.

Waarom gebeurt het niet eerder? Ik was nog niet klaar ervoor.

Alles gebeurt voor een reden!!! 🙂 Gelukkig. xxx

 

Jezelf terugvinden in een relatie

Jezelf terugvinden therapie

  • Vind een specialist, een coach die jou hier kunt begeleiden. Kies je voor mij dan help ik jou graag om jezelf weer terug te vinden. Het is jouw leven en jouw keus!
  • In mijn praktijk werk ik holistisch, ik kijk naar de bron van een klacht.
  • Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Jezelf weer terug vinden | Een paar stappen

1. Zorg goed voor jezelf: Voor jezelf zorgen zou je eerste prioriteit moeten zijn als het gaat om jezelf terugvinden. Zorg ervoor dat je gezond eet, regelmatig beweegt en voldoende slaapt. Als je goed voor je lichaam zorgt, voel je je zowel lichamelijk als geestelijk beter.

2. Verken nieuwe interesses: Het uitproberen van nieuwe activiteiten en hobby’s kan een geweldige manier zijn om je te helpen jezelf terug te vinden. Het oppakken van een nieuwe hobby of lid worden van een club kan je een doel geven en je helpen nieuwe mensen te ontmoeten. Bovendien kan het een leuke en lonende ervaring zijn.

3. Maak contact met de natuur: Tijd doorbrengen in de natuur kan ongelooflijk rustgevend zijn en je helpen balans te vinden in je leven. Of je nu gaat wandelen, in een park gaat zitten of gaat kamperen in het bos, het is belangrijk om tijd vrij te maken voor contact met de natuur.

4. Breng tijd door met vrienden en familie: Weer contact maken met je dierbaren is een belangrijk onderdeel van het proces om jezelf te vinden. Je omringen met mensen die om je geven kan je helpen om je gesteund te voelen en je eraan te herinneren wie je bent.

Jezelf weer terug vinden

Jezelf terugvinden na scheiding

Een scheiding kan een moeilijke en stressvolle ervaring zijn, die je een verloren gevoel en onzekerheid over je toekomst kan geven. Maar het is ook een kans om jezelf te herontdekken en een nieuw doel en voldoening te vinden. Hier zijn enkele tips over hoe je jezelf kunt terugvinden na een scheiding.

1. Neem tijd voor jezelf: Zorg ervoor dat je wat tijd voor jezelf neemt om te onderzoeken wie je bent en wat je wilt in het leven. Besteed tijd aan dingen die je vreugde en troost brengen. Wees niet bang om wat tijd alleen door te brengen.

2. Doe een beroep op je steunsysteem: Het hebben van een sterk steunsysteem is essentieel voor genezing, en het kan je ook helpen jezelf te vinden. Doe een beroep op familie en vrienden en laat hen weten dat je hun steun nodig hebt.

3. Neem nieuwe hobby’s: Iets nieuws proberen kan je helpen om nieuwe interesses en passies te ontdekken. Neem les, ga bij een club of begin een project.

4. Praat met een professional: Een therapeut of counselor kan je helpen om je gevoelens te onderzoeken en de veranderingen in je leven te verwerken. Praten met een professional kan je helpen een nieuw perspectief te krijgen en jezelf te vinden.

5. Ga naar buiten en verken: Ga naar buiten en verken je nieuw gevonden vrijheid. Neem een minivakantie, ga wandelen of bezoek een nieuwe plek. Iets ongewoons doen kan je helpen om helderheid te krijgen en jezelf te vinden.

Scheiden is nooit gemakkelijk, maar het kan een kans zijn om te ontdekken wie je bent en een nieuw doel en voldoening te vinden. Neem de tijd en wees lief voor jezelf terwijl je jezelf onderzoekt en vindt na een scheiding.

Veel succes!! 

Liefs

Elena

Uitgeputte bijnieren

Invloed van darmbacterien op hersenen

Auto-immuunziektes

Darmflora natuurlijk herstellen

Parasieten in je darmen

Jezelf weer terug vinden

Mezelf kwijt in relatie

Jezelf terugvinden therapie

Jezelf terugvinden in een relatie

jezelf terugvinden na scheiding

Reacties

2 reacties op “Jezelf weer terug vinden”

  1. Pingback: Parasieten in je darmen | Symptomen | Natuurlijke behandeling

  2. Pingback: Waarom heb je nachtmerries | Waarom krijg je nachtmerries

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nieuws
Elena Karnaukhova

Retreat in South of France

This is our first retreat in France | “LA GRANDE RECONNECTION” What do we offer 8 days ALL inclusive in a prestigious location in Southern

Read More »
een klanten dag
Nieuws
Elena Karnaukhova

Hoge vibraties workshop

Als jouw energietrilling hoog genoeg wordt, zal je leven zich moeiteloos ontvouwen in overeenstemming met je zielenopdracht. Daarentegen schept een lagere en tragere trilling een

Read More »