emotionele blokkade

Hoe overwin je emotionele blokkades in je middenrif?

Hoe overwin je emotionele blokkades in je middenrif?

Ben je ooit overweldigd geweest door een intense emotie die je letterlijk de adem benam? Het kan zijn dat je te maken had met een emotionele blokkade in je middenrif. Deze blokkades kunnen ervoor zorgen dat je je niet in staat voelt om de emoties vrij te uiten en kunnen zelfs lichamelijke klachten veroorzaken.

Gelukkig zijn er manieren om deze blokkades te overwinnen en emotionele vrijheid te ervaren. 

Er zijn verschillende technieken en oefeningen die je kunt gebruiken, zoals ademhalingsoefeningen, mindfulness en het loslaten van beperkende overtuigingen met een specialist. Door deze tools toe te passen, zul je merken dat je je emotionele blokkades kunt doorbreken en weer ruimte kunt creëren voor positieve emoties.

emotionele blokkade middenrif

Wat zijn emotionele blokkades in het middenrif?

Emotionele blokkades in het middenrif zijn belemmeringen die ontstaan ​​door de opbouw van onverwerkte emoties in ons lichaam. Het middenrif, dat zich onder de longen bevindt en helpt bij het reguleren van de ademhaling, kan geblokkeerd raken door de spanning die wordt veroorzaakt door deze opgesloten emoties. Deze blokkades kunnen ervoor zorgen dat we ons emotioneel beperkt voelen en belemmeren ons vermogen om op een gezonde en vrije manier onze emoties te uiten.

Symptomen van emotionele blokkades in het middenrif

Het herkennen van de symptomen van emotionele blokkades in het middenrif is belangrijk om bewustzijn te creëren en de nodige stappen te nemen om deze blokkades te overwinnen. Enkele veelvoorkomende symptomen zijn:

  1. Ademhalingsproblemen, zoals kortademigheid of oppervlakkige ademhaling.
  1. Pijn en spanning in de nek, schouders en rug.
  1. Gevoelens van emotionele uitputting.
  1. Verstoorde slaappatronen.
  1. Stemmingsschommelingen, zoals prikkelbaarheid of stemmingswisselingen.

Therapeutische behandelingen voor het oplossen van emotionele blokkades

Sinds mijn dochter paniekaanvalen kreek 5 jaar geleden mijn interesse in emoties en traumas heel sterk ontwikkeld. Dankzij deze ervaring heb ik zelf veel therapeien gehad, eigen oude emoties en traumas opgeruimd en verwerkt. Ik ben nu helemaal een nieuwe en gelukkige vrouw. Jammer dat ik eerder signalen van het universum niet heb gehoord en niet eerder begonnen met mijn eigen emotionele blokkades.

In de praktijk gebruik ik therapeutische benaderingen zoals ademhalingsoefeningen, lichaamsgerichte therapie en andere emotionele vrijheidstechnieken om loslaten van emotionele blokkades niet alleen in de middenrif maar overal in het lichaam.

Ze zeggen dat als je iets vraagt dan komt het op jouw pad. Ik wilde iemand vinden die mijn klachten serieus kan nemen. Het was boven mijn verwachtingen. Ik voel mij alweer vrij, gelukkig en vol van energie. Breng dit licht verder lieve Elena! Dankjewel!
Luke
Docent
Lieve Elena, bedankt voor jouw hulp!!!! Ik wist helemaal niet dat ik emotionele problemen had 🙁 Ik wilde elleen fysiek mij beter voelen. Het is ongelofelijk hoe dat werkt. Je laat je oude emoties gaat en lichaamelijke klachten zijn weg!!!! Hartstikke bedankt! xxx
Clarissa
Retail Manager
Wat ben ik blij dat ik tegen jou gekomen ben Elena. Ik kwam je tegen wanneer ik echt hulp nodig had. Ik voel mij lichter en blijer. Wat een transformatie 🙂 Ik ben zo blij...Dankje! Dankje! Dankje!
Mama van 2 kinderen

Reacties

1 reactie op “Hoe overwin je emotionele blokkades in je middenrif?”

  1. Pingback: A workshop of high vibrations - Natural Medicine Practice Elena

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Evenementen
Elena Karnaukhova

A workshop of high vibrations

If your energy vibration becomes high enough, your life will unfold effortlessly in accordance with your soul mission. In contrast, a lower and slower vibration

Read More »
Nieuws
Elena Karnaukhova

Retreat in South of France

This is our first retreat in France | “LA GRANDE RECONNECTION” What do we offer 8 days ALL inclusive in a prestigious location in Southern

Read More »