Holistisch therapeut

Holistisch energetisch therapeut

Holistisch therapeut

Wat is holistische therapie | Holistisch therapeut ervaringen | Holistisch energetisch therapeut

Heb je last van mentale problemen zoals angsten, paniekaanvallen, onzekerheid, depressie, darmklachten enz?

Als iemand chronische aandoeningen heeft, vaak ziek en/of chronisch moe is, dan heeft het geen zin om symptomen te bestrijden.

Holistische therapieën, zoals meditatie, orthomoleculaire geneeskunde, lichaamsgerichte psychotherapie kunnen worden gebruikt om een aantal gezondheidsproblemen aan te pakken, van lichamelijke pijn tot geestelijke gezondheid. 

In mijn praktijk werk ik holistisch. Holistisch therapeut richt zich op de behandeling van de hele persoon, in plaats van alleen op de symptomen van de aandoening.


Wie ben ik als holistisch energetisch therapeut?

Ik ben een van de weinige holistisch therapeuten die gelijktijdig werkt met lichamelijke en emotionele klachten.

Uit eigen ervaring en die van mijn kinderen weet ik welke invloed emotionele problemen hebben op jouw lichaam. 

Een aantal jaar geleden toen mijn dochter paniekaanvallen kreeg was een wake up call voor mij voor een aktie. Naast paniekaanvallen kreeg ze ook buikpijn, hoofdpijn, duizelijg voelen en veel andere klachten.  Toen begon ik met mijn therapeute mijn trauma’s en oude verstoopte emoties te verwerken om mijzelf te bevrijden en mijn dochter te helpen.

Sindsdien, opruiming van de oude emoties en trauma’s te verwerken is mijn nieuwe specialisatie geworden. Alles komt op pad als je dat nodig hebt en klaar ervoor bent!

Alles bestaat uit energie. Als er blokkades zijn van opgekropte emoties of onverwerkte trauma’s, dan stroomt de energie niet door je lichaam. Ik help deze blokkades op te ruimen.

Hoe werkt holistisch therapeut?

Bij holistisch therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding.

Wij bieden therapieën die gebruik maken van het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen zoals lichaamsgerichte psychotherapie, orthomoleculaire geneeskunde, emotionele freedom techniek, voeding en aromatherapie.

Vergoeding aanvullende verzekering

Meerdere zorgverzekeraars hebben afspraken gemaakt omtrent de vergoeding van holistisch therapie. Het is daarvoor wel belangrijk dat een holistisch therapeut een goede opleiding heeft en beschikt over de juiste medische kennis.

holistische coach

Holistische therapeut aanpak

Als holistisch therapeut mijn specialisaties zijn chronische vermoeidheid, mentale problemen zoals trauma’s en verstopte emoties te verwerken, darm- en huidklachten of vermoeidheid enz.

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om het evenwicht en het welzijn in uw leven te herstellen?

Zoek niet verder – holistische behandeling is hier! Holistische therapeut biedt een veilige, natuurlijke benadering van genezing, met behulp van behandelingen zoals voeding, kruidengeneeskunde, darmen herstellen, lichaamsgerichte psychotherapie, meditaties en meer.

Onze behandelingen worden op maat gemaakt voor elk individu, zodat maximaal voordeel en voldoening heeft. Herstel de harmonie in uw lichaam en geest zonder het gebruik van agressieve chemicaliën of medicijnen.

Videobegeleiding is uiteraard mogelijk!

Holistisch therapeut ervaringen

Een jaar dat begon met angst en verdriet, eindigt in licht, liefde en vreugde. Dankjewel Elena voor je hulp, bij dit bijzondere leer process dat ik afgelopen jaar heb mogen ervaren. Tijdens de laatste paar sessies heb ik aangegeven dat het steeds beter gaat, vooral emotioneel en psyschisch. Ik ben heel erg dankbaar Elena dat jij op mijn pad bent gekomen!!! Lieve groetjes Debby
Debby
Debby Jover
Jurist
Omdat Elena een hele brede belangstelling heeft in de natuurgeneeswijzen en de emotionele wereld. Zijn haar lessen gevarieerd en verfrissend. Ze weet gezondheid en emotionele balans goed met elkaar te combineren. De etherische olieen waar ze mee werkt heeft me heel goed gedaan. Het zorgde voor een goede aarding en balans! Dank voor alles wat ik van je geleerd hebt en ik wens je veel succes toe met het helpen van mensen.
Ellen Wolda
ELLEN WOLDA
Schrijfster
Lieve Elena, ik ben blij dat ik je online heb gevonden. Ik heb gezocht naar iemand die mij zou kunnen helpen met de Helicobacter Pylori maagbacterie, omdat na ruim 10 jaar en meerdere antibiotica kuren ik er niet van af kwam. En inmiddels meerdere ander klachten te hebben ontwikkeld . Ik kijk uit naar de volgende stappen die we gaan nemen. Jou kennis, kunde en hoe je meedenkt is iets wat ik niet vaak tegen kom. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe blij ik ben. Dank je wel dat je bent wie je bent. Veel liefs
Marija Dozelens
Maatschappelijk werker
Wat ik bijzonder vond aan Elena was dat ze wetenschappelijke inzichten gemakkelijk kan combineren met alternatieve geneeskunde en spirituele wijze. Ik kwam eigenlijk met een ontsteking in mijn heup. Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ik problemen had met mijn darmen, darmflora enz. Ik was sceptisch maar wilde alles uitzoeken. Uit het onderzoek bleek echter dat ik een verkeerde darmflora had, ontstekingen, lekkende darmen en nog andere dingentjes. Nu, een paar maanden verder, heb ik meer energie, minder pijn, ben ook afgevallen (een goede bijwerking). Ik zou zeggen luister naar je intuïtie! Ik ben er echt blij mee 🙂
Marco
Psycholoog
Bedankt Elena! Wat is holistische therapie dat was mijn eerste vraag een jaar geleden 🙂 En nu ben zelf begonnen van deze hoek naar mijn leven te kijken.... Elke keer weer, voel ik mij beter na een meditatie/ gesprek met jou ? Je geeft rust en energie tegelijk! Precies wat ik nodig heb, en dat weet je ook altijd goed aan te voelen. Nog een grote voordeel dat ik nergens naar toe moet. Online afspreken is ideaal 🙂 Tot heel snel weer. Liefs Fatima
Fatima Massaoudi
Moeder van 3 kinderen
Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou waardoor ik mij gemakkelijk kon open stellen. Tijdens de eerste afspraak wist je direct te raken waar de oorzaak van een belemmering zat waar ik mij niet van bewust was. Ook de healing avond is mij zeer goed bevallen! Kijk uit naar de volgende keer…dankjewel Elena
Kimberly
Kimberly

Holistisch energetisch therapeut | Holistische therapieen

Othomoleculaire geneeskunde

Holistische psycholoog

Waarom ben ik zo moe

Holistische therapieen

Holistisch therapeut in limburg

Holistische coach

Holistische therapie

Wat is holistisch benadering

Wat is holistische therapie

Holstisch therapeut Limburg

Holistisch therapeut ervaringen

Holistisch energetisch therapeut 

Holistic therapist

Reacties

33 reacties op “Holistisch energetisch therapeut”

 1. Pingback: Jodium tekort zelf testen. Trage schildklier. Orthomoleculaire aanpak.

 2. Dankjewel Elena!!! Na 2 maanden voel mij een andere mens, meer energie en minder pijntjes. Het voelt geweldig 🙂
  Ze zeggen, volg jouw hart…..ik ben blij dat mijn gevoel naar jou heb gebracht. Dankje !!!!
  Dina

   1. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij jou waardoor ik mij gemakkelijk kon open stellen.
    Tijdens de eerste afspraak wist je direct te raken waar de oorzaak van een belemmering zat waar ik mij niet van bewust was.
    Ook de healing avond is mij zeer goed bevallen! Kijk uit naar de volgende keer…dankjewel Elena

 3. Pingback: Ademhalingstherapie in de buurt

 4. Pingback: Praktijk voor voeding en orthomoleculaire geneeskunde regio Maastricht

 5. Pingback: Healing avond Maastricht

 6. Bedankt Elena!
  Elke keer weer, voel ik mij beter na een meditatie/ gesprek met jou ?
  Je geeft rust en energie tegelijk! Percies wat ik nodig heb, en dat weet je ook altijd goed aan te voelen.
  Tot heel snel weer. Liefs Fatima

 7. Lieve Elena, ik ben blij dat ik je online heb gevonden. Ik heb gezocht naar iemand die mij zou kunnen helpen met de Helicobacter Pylori maagbacterie, omdat na ruim 10 jaar en meerdere antibiotica kuren ik er niet van af kwam. En inmiddels meerdere ander klachten te hebben ontwikkeld . Ik kijk uit naar de volgende stappen die we gaan nemen. Jou kennis, kunde en hoe je meedenkt is iets wat ik niet vaak tegen kom. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe blij ik ben. Dank je wel dat je bent wie je bent. Veel liefs

 8. Omdat Elena een hele brede belangstelling heeft in de natuurgeneeswijzen en de emotionele wereld. Zijn haar lessen gevarieerd en verfrissend.
  Ze weet gezondheid en emotionele balans goed met elkaar te combineren. De etherische olieen waar ze mee werkt heeft me heel goed gedaan. Het zorgde voor een goede aarding en balans! Dank voor alles wat ik van je geleerd hebt en ik wens je veel succes toe met het helpen van mensen. ELLEN

 9. Pingback: Een holistische psycholoog |

 10. Pingback: Eczeem behandelen van binnenuit | Darmflora | Leaky gut

 11. Pingback: Spirituele coaching - Natural Medicine Practice Elena

 12. Pingback: Parasieten in je darmen - Natural Medicine Practice Elena

 13. Pingback: Auto immuun ziektes - Natural Medicine Practice Elena

 14. Pingback: Voorstadium diabetes type 2 symptomen | Behandelingen

 15. Pingback: Darmflora herstellen na antibiotica | Darmflora herstellen natuurlijk

 16. Pingback: Angst voor de dood | Angst om dood te gaan

 17. Pingback: Langdurige diarree en vermoeidheid | Parasiet darmen bestrijden

 18. Pingback: H.Pylori, misselijkheid, maagzweer, vermoeidheid. Natuurlijk. Maastricht

 19. Pingback: Depressieve symptomen | Depressie symptomen vrouw

 20. Pingback: Een spirituele reis in jezelf - Natural Medicine Practice Elena

 21. Pingback: Afvallen lukt niet | Denk aan darmen en ontstekingen

 22. Pingback: Afvallen lukt niet psychisch | Denk aan darmen en ontstekingen

 23. Pingback: Psychosomatische klachten kind | Wat is een primair oorzaak

 24. Pingback: Jeuk over heel het lichaam | S avonds jeuk over hele lichaam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Nieuws
Elena Karnaukhova

Retreat in South of France

This is our first retreat in France | “LA GRANDE RECONNECTION” What do we offer 8 days ALL inclusive in a prestigious location in Southern

Read More »
een klanten dag
Nieuws
Elena Karnaukhova

Hoge vibraties workshop

Als jouw energietrilling hoog genoeg wordt, zal je leven zich moeiteloos ontvouwen in overeenstemming met je zielenopdracht. Daarentegen schept een lagere en tragere trilling een

Read More »