Ben je uitgeput?

altijd moe

Ben je uitgeput, altijd moe en geen energie?

Er zijn mogelijke oorzaken zoals voedingsintolerantie, overtollige stress (voor het lichaam is er geen verschil waar de stress vandaan komt van buiten of van binnen), voedingsstoffen te kort, parasieten, flora disbalans in je darmen, bijnieruitputting, slaap te kort, prikkelbare darmsyndroom enz.

Naast te weinig energie je kunt ook andere symptomen hebben zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, concentratie probleem, keelpijn enz.

Heel vaak wordt de totale uitputting met antidepressiva en pijnstillers behandeld die kunnen nog additive problemen veroorzaken.  Voor je gaat deze rommel slikken probeer op natuurlijke manier dit te behandelen.

Top 5 voedingsmiddelen voor meer energie

  • Algen: chlorella, spirulina
  • Goede eiwit – eiwit vertraagt de opname van glucose en balanceert bloedsuikerspiegel.
  • Voeding met probiotics zoals tempeh, miso, zuurkool, yoghurt, kefir, kombucha, kimchi
  • Omega 3 – die kunt je vinden in vis vooral in vette vis of kies een potje van visolie. Omega 3 ondersteunt immuunsysteem en essential voor brein gezondheid.
  • Water – uitdroging kan vermoeidheid verhogen dus probeer een glas water of thee om 2 uur te drinken. Zwarte thee en koffie tellen niet mee.

Top 5 natuurlijke voedingssupplementen voor meer energie

  • Ashwagandha (Indianse ginseng)
  • Groene superfood (Spirulina, tarwegrass)
  • Vitamine B complex
  • Rhodiola
  • Magnesium

Extra

Stress reductie, voldoende rust en slaap werken bevorderend tegen vermoeidheid. Vitamine B5 (Pantothenic acid) en Vitamine C zijn ook goede bijdrage voor meer energie.

De laatste tijd heb ik mensen met de ziekte van Lyme en Pfeiffer behandeld. Die mensen diverse symptomen hebben inclusief chronische vermoeidheid. Heb je die ziekte of was je door een teek gebeten dan kan je misschien ook helpen. Ik werk samen met laboratoria’s en alternative zorgverleners. Samen kunnen we een oplossing vinden.

Indien je niet weet waar te beginnen neem contact met ons op info@natural-medicine-practice-elena.nl of bellen 062 181 22 86.

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anderen bekeken ook:

Hoe word ik gelukkig
Evenementen
Elena Karnaukhova

Hoe kan je gelukkig worden

Hoe word ik gelukkig | Webinar Vraag jezelf af waarom je je momenteel niet goed voelt, waarom ben ik ongelukkig, in deze specifieke situatie zit, in

Read More »
Jezelf weer terug vinden
Uncategorized
Elena Karnaukhova

Jezelf weer terug vinden

Jezelf terug vinden na een moeilijke periode in het leven is een proces dat enige tijd in beslag kan nemen.

Het is niet iets dat je van de ene op de andere dag kunt doen, maar eerder iets dat geduld, toewijding en veerkracht vereist.

Read More »