Tips sneller afvallen

beste manier om af te vallen

Beste manier om af te vallen?

Van die overtollige kilo’s af?

Wil je afvallen? Fantastisch!

Wat is beste manier om af te vallen?

Beste manier om af te vallen

Beste manier om af te vallen

Laten we eerst een paar afvalmythes weerleggen

Je valt af zodra je minder eet?!

  • Niet altijd waar. Sommige mensen gaan juist afvallen als ze meer eten. Het klinkt ongelofelijk, maar het is echt waar. Dat komt omdat je metabolisme beter op gang komt als je geregeld en genoeg eet.

Je bent wat je eet!?

  • Ook niet altijd waar. Je bent eigenlijk wat je verteert. Je darmen moeten in goede conditie zijn om al het goeds (of verkeerds) dat je naar binnenwerkt op te nemen in je lichaam. Je darmen zijn daarom de poort naar een goede gezondheid! Doe de quiz of je gezonde darmen hebt.

Tips afvallen: Als je wilt afvallen, moet je minder vet eten?!

  • Nee hoor! Je moet alleen de juiste vetten uitzoeken. Dus liever geen bamihap of zak chips, maar een lekkere avocado of een handje vol nootjes.

tips sneller afvallen

Beste manier om af te vallen: sporten

Je moet sporten om af te kunnen vallen?

  • Sporten helpt om je stofwisseling te activeren, waardoor je meer vet verbrandt en spieren kweekt. Toch is het niet altijd nodig om te sporten en moeten sommige mensen juist meer ontspannen. Door ontspanning krijg je een betere hormoonbalans die helpt bij het afvallen.

beste manier om af te vallen

Tips sneller afvallen

Natural Medicine Practice Elena pakt afvallen anders aan dan de meeste methodes. Er wordt niet gewerkt met een bepaald dieet, want diëten werken niet om duurzaam af te vallen.

Je wilt toch niet je leven lang op dieet, maar wel je leven lang slank blijven? Daarom gaat het bij Natural Medicine Practice Elena om het aanpassen van je leefstijl: slimmer eten en meer ontspannen.

Klaar om al deze nieuwe kennis in te zetten om succesvol af te vallen? Bereik samen met Elena jouw streefgewicht en maak een afspraak om te bepalen wat de allerbeste strategie is.

leefstijlcoach maastricht
Drs. Elena Karnaukhova – Hiel
Nutrition & orthomoleculaire deskundige

Iedereen is uniek en heeft eigen gewoontes, gezondheidsproblemen en energiecapaciteit. Daarom kijken we samen naar je behoeften en vinden de beste optimale oplossing die bij jou past!

Beste manier om af te vallen

Tips sneller afvallen

Hoe werk ik?

  • Door holistische benadering voor je klachten. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken en niet verschillende onderdelen van het lichaam
  • Als je overgewicht hebt dan is er iets aan de hand met jou lichaam: darmflora, verborgen emoties, hormonale storingen enz
  • Bovendien kijk naar de voeding, eetmomenten, vitaminen/mineralen opname, leefstijl en onderzoeken die bekent zijn of laat ze uitvoeren zoals ontlasting, speeksel of bloed

Heb je vragen? Neem contact met mij op 062 181 2286 of info@natural-medicine-practice-elena.nl. Goed te weten dat meeste zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten. Uiteraard werk ik online via Skype, whatsapp of Zoom.

Beste manier om af te vallen
Drs. Elena Karnaukhova – Hiel
Nutrition & orthomoleculaire therapeut

Jouw gezondheid ligt in je handen

Heb je misschien gelezen op de NOS dat 80 procent van de coronapatiënten die in de Intensive care liggen te kampen heeft met overgewicht.

Als je nog niet ziek bent neem gezondheid in je handen! Ik ben hier om te helpen 🙂