Ervaringen

Dit zeggen je voorgangers over Natural Medicine Practice Elena

 
Olga (41), Venlo – depressie en burn- out

“Een half jaar geleden was ik depressief en totaal uitgeput. Ik moest zelfs mijn baan opzeggen. Hoewel ik geen last van mijn darmen had, hielp Elena mij mijn darmen te herstellen. Ik was sceptisch over het verband tussen darmen en depressie, maar na enkele maanden was ik een ander mens. Inmiddels voel ik me stukken beter en heb een nieuwe baan!”

David (39), Maastricht – chronische vermoeidheid

Twintig jaar werd bij mij de ziekte van Pfeiffer geconstateerd. Sinds die tijd was ik altijd moe. Elena kwam erachter dat ik gevoelig was voor bepaalde voedingsstoffen en samen met haar heb ik mijn eetpatroon volledig aangepast. Na een laboratoriumonderzoek bleek ook dat ik een bijnieruitputting had. Nu, na een paar maanden, kan ik me niet herinneren dat ik me ooit zo energiek heb gevoeld. Mijn advies: niet opgeven!”

Paul (58), Berg en Terblijt – chronische vermoeidheid, depressie, overgewicht

“Elena is een vriendelijke vrouw bij wie ik me meteen op mijn gemak voelde. Zij heeft me uitstekend begeleid bij het in één keer aanpakken van mijn vermoeidheid, lusteloosheid én overgewicht: de centimeters en kilo’s gingen er stap voor stap vanaf door verantwoord te eten en meer te bewegen. Nu voel ik me echt een stuk fitter.”

Raymond (42), Maastricht – overgewicht

“Zelden was ik echt slank, maar na het stoppen met roken bleef ik aankomen. Toen ik meer dan 100 kilo woog, besloot ik professionele hulp te zoeken. Ik kwam bij Elena uit, omdat ik een leefstijlcoach zocht die ook zelf weet hoe moeilijk het kan zijn om af te vallen. Na veel negatieve ervaringen met diëten, hoefde ik bij Elena gelukkig geen dieet te volgen. Met heel veel geduld heeft Elena me begeleid in een geleidelijk en gezond afvalproces. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en sport ik alweer vijf maanden.”

Sandra (31), Heerlen – overgewicht

ik ben maar 5 weken bezig met het afslank programma en ik ben 4 kilo afgevallen en vier centimeters rond mij taillie afgenomen zonder dieet en zonder dat ik honger heb geleden.
Ik ben blij dat deze methode geen echt dieet is. Ik heb veel diëten in mijn verleden geprobeerd en kwam telkens na verloop van tijd weer aan. Elena leert me gezond te eten en meer bewust om te gaan met mijn eetpatroon en leefstijl.
Ik ben in jaren niet zo creatief bezig geweest met koken. Ik ontdekte dat koolhydraatvrij eten  gezond en lekker kan zijn.
Bovendien heb ik veel meer energie gekregen en zit lekker in mij vel.