Overgangsklachten

Overgangsklachten verminderen zonder medicatie

overgangsklachten vrouw
overgangsklachten vrouw

Iedere vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken: de overgang. Bekende klachten zijn de opvliegers, maar je kunt ook last krijgen van slapeloosheid, stemmingswisselingen, gewichtstoename en angsten. De schuldige zijn je hormonen, want die schoppen alles flink in de war. Toch kun je zonder medicatie je klachten aanzienlijk verlichten.

Wat is de overgang?

De periode waarin je lichaam besluit te stoppen met menstrueren wordt ook wel de overgang genoemd. Iedere vrouw komt uiteindelijk in de overgang. Dat kan al vrij vroeg, rond je 40e, maar ook pas na je 55e. In je lichaam gaat er hormonaal het een en ander veranderen en dat kan allerlei klachten veroorzaken.

Wat kan Natural Medicine Practice Elena voor je betekenen?

Voor veel van je klachten zal de huisarts medicatie voorschrijven. Deze medicatie komt vaak met bijwerkingen. Natural Medicine Practice Elena kan je helpen om je overgangsklachten te verlichten zonder medicatie. Door je voedingstijl aan te passen en je te ondersteunen met de juiste voedingssupplementen raken je hormonen weer meer in balans en worden je klachten verlicht.

Bekijk het aanbod van Natural Medicine Practice Elena of neem contact op.